Kumtime

E premte, 9 shkurt 2018

Vendosja e luleve të freskëta me rastin e festës profesionale të diplomatëve rusë „Dita e diplomacisë ruse“ 

Me rastin e festës profesionale të diplomatëve rusë „Dita e diplomacisë ruse“ Delegacioni i Kuvendit në përbërje: Vjekosllav Angjelkovski, Marija Aleksovska dhe Gjulser Klinçe, do të vendos lule të freskëta para përmendores „Kryqi Rus“.

Ngjarja do të mbahet sot, në orën 11:00, në Parkun e Qytetit në Manastir.


 
a

Na ndiqni në: