Pratenichki sostav
 
Пратенички составНада Станчевска

 

 Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 31.7.1974 година во Скопје. Македонка. Дипломиран економист по менаџмент, Економски факултет, Скопје, магистрант на економски науки - менаџмент.

Активности во Собранието: 

  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Народна Република Кина, член

Е-пошта: n.stancevska@sobranie.mk