Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

НАДА СТАНЧЕВСКА

 


  
 


     
 
   
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 31.7.1974 година во Скопје. Македонка. Дипломиран економист по менаџмент. Магистрант на економски науки - Менаџмент.   
   
Активности во Собранието

  • Комисија за финансирање и буџет, заменик-член
  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик-член
  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Македонија за соработка со Парламентот на Народна Република Кина, член