Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

Лазов Горанчо

 


  
 


    
 
   
Член на ВМРО-ДПМНЕ. 
      
Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Ирска. Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Монголија. 
      
Роден 1964 година во Велес, РМ. Македонец. Завршил Економски факултет. Раководител на финансии и комерција во градежно претпријатие , сега, менаџер во приватно претпријатие во Велес. Живее во Велес