Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

МАНАСИЈЕВСКИ ЈОВАН 

 

 

 

 

Член на ЛДП. Роден 1968 година во Гостивар. Дипломиран социолог. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Скопје.