Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 РУЖДИ МАТОШИ

 

 

 


 

Член на ДПА. Роден 1970 година во Тетово. Албанец. Магистер на науки. Инженер по земјоделство. Се служи со англискиот јазик. Живее во Тетово.