Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Билтен на Мешовитиот парламентарен комитет

Делегација на Собранието на Република Македонија во парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација
(Мешовит парламентарен комитет ЕУ - Република Македонија)

 

 

 

МПК билтен бр.56
мај/јуни 2018

 

 




 


МПК билтен бр.55
март/април 2018

 




 

МПК билтен бр.54
јули/август 2017

 

 


МПК билтен бр.53
јуни/јули 2016

 

 

 

МПК билтен бр.52
февруари/март 2016

 

 

 

МПК билтен бр.51
јануари 2016

 

 

 

МПК билтен бр.50
декември 2015

 

 



МПК билтен бр.49
ноември 2015

 



 

МПК билтен бр.48
октомври 2015

 

 

 

 

МПК билтен бр.47
септември 2015

 

 

 

МПК билтен бр.46
јуни/јули/август 2015

 

 



 

МПК билтен бр.45
мај 2015

 





 

МПК билтен бр.44
март/април 2015

 





 

МПК билтен бр.43
јануари 2015






 

МПК билтен бр.42
ноември/декември 2014

 

 

 

МПК билтен бр.41
септември/октомври 2014

 

 

 

 МПК билтен бр.40
  јули/август 2014

 

 

 

МПК билтен бр.39
јануари 2014 година

 



 

МПК билтен бр.38
ноември 2013 година






МПК билтен бр.37
октомври 2013 година




 

МПК билтен бр.36
септември 2013 година






 

МПК билтен бр.35
јули/август 2013 година







МПК билтен бр.34
јуни 2013 година






МПК билтен бр.33
специјално издание






МПК билтен бр.32

мај 2013 година




 

МПК билтен бр.31
специјално издание



 

МПК билтен бр.30
април 2013 година





МПК билтен бр.29
февруари 2013 година






МПК билтен бр.28
јануари 2013 година






МПК билтен бр.27
ноември/декември 2012 година








МПК билтен бр.26
октомври 2012 година






МПК билтен бр.25
септември 2012 година




 

МПК билтен бр.24
јули/август 2012 година

 


 

МПК билтен бр.23
јуни 2012 година




 

МПК билтен бр.22
мај 2012 година



 

МПК билтен бр.21
април 2012 година




 

МПК билтен бр.20
март 2012 година




 

МПК билтен бр.19
февруари 2012 година








МПК билтен бр.18
јануари 2012 година






МПК билтен бр.17
ноември-декември 2011 година




 

МПК билтен бр.16
октомври 2011 година




 

МПК билтен бр.15
септември 2011 година









МПК билтен бр.14
март 2011 година






МПК билтен бр.13
февруари 2011 година

 



МПК билтен бр.12
јануари 2011 година






МПК билтен бр.11
декември 2010 година

 


 

МПК билтен бр.10
ноември 2010 година







МПК билтен бр.9
октомври 2010 година





МПК билтен бр.8
септември 2010 година








МПК билтен бр.7
јули-август 2010 година








МПК билтен бр.6
јуни 2010 година






МПК билтен бр.5
мaj 2010 година








МПК билтен бр.4
април 2010 година





МПК билтен бр.3
март 2010 година






МПК билтен бр.2
февруари 2010 година






МПК билтен бр.1
јануари 2010 година