Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Претседател на Собранието на Република Македонија

Фотогалерија

 
Изјава на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, по повод распишувањето на предвремени парламентарни избори, 18 октомври 2016 година повеќе
Обраќање на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски по повод Свеченото отварање на Големата сала во Собранието на Република Македонија, 10 октомври 2016 година, повеќе
Обраќање на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски на Свечената академија по повод 11 Октомври, 10 октомври 2016 година, повеќе
Обраќање на претседателот на Собранието на Република Македонија г. Трајко Вељаноски, на отворањето на Есенската сесија на Парламентарното собрание на ОБСЕ, 30 септември 2016 година повеќе
Средба на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, со новоименуваниот амбасадор на Република Словенија во Република Македонија, г. Милан Јазбец, 30 септември 2016 година повеќе
Средба на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, со новоименуваниот амбасадор на Француската Република во Република Македонија, Н.Е. Кристиан Тимоние, 29 септември 2016 година повеќе
Обраќање на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, по повод одбележувањето на Меѓународниот ден на правото на пристап до информации од јавен карактер и 10-годишниот јубилеј од постоењето на Комисијата, 28 септември 2016 година повеќе
Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, оствари прва протоколарна средба со новоименуваниот амбасадор на Република Грција во Република Македонија, г. Димитрис Јанакакис, 23 септември 2016 година повеќе
Средба на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, со претседателот на Парламентарното собрание на Советот на Европа, г. Педро Аграмунт, 16 септември 2016 година повеќе
Обраќање на претседателот Вељаноски на Европската конференција на претседатели на парламенти во Стразбур, на тема: „Националните парламенти и Советот на Европа: Заедничко промовирање на демократијата, човековите права и владеење на правото“, 16 септември 2016 година повеќе
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 15
  •                 

Архива