Прес-конференции

 

 Прес-конференција на пратеникот Јован Митревски, 18 декември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 10 декември 2018 година
 Прес-конференција на пратеничката Павлинче Честојнова, 4 декември 2018 година
 Прес-конференција на пратеничката Јагода Шахпаска, 27 ноември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 26 ноември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Самка Ибраимоски, 23 ноември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Самка Ибраимоски, 22 ноември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Никола Мицевски, 19 ноември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 2 ноември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Хари Локвенец, 31 октомври 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Александар Кирацовски, 22 октомври 2018 година
 Прес-конференции на пратеничките Соња Мираковска и на Јагода Шахпаска, 19 октомври 2018 година
 Прес-конференција на координаторот Томислав Тунтев, 18 октомври 2018 година
 Прес-конференција на потпретседателот Горан Мисовски, 12 октомври 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Александар Кирацовски, 9 октомври 2018 година
 Прес-конференција на потпретседателката Фросина Ташевска-Ременски, 8 октомври 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 4 септември 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 30 јули 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 25 јули 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 17 јули 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 12 јули 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 5 јули 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 29 јуни 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 20 јуни 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 19 јуни 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 19 јуни 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 7 јуни 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 5 јуни 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 22 мај 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 14 мај 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 4 мај 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 3 мај 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 3 мај 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 2 мај 2018 година
 Прес-конференција на претседателот Џафери и премиерот Заев, 27 април 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 25 април 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 24 април 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 19 април 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 17 април 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 13 април 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 16 март 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 15 март 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 1 март 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата 1, 26 јануари 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 26 јануари 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 17 јануари 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 12 јануари 2018 година